Grillowany pstrąg z majonezem cytrynowo-kaparowym
Grillowany pstrąg z majonezem cytrynowo-kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 629 kalorii, 59G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka pietruszki, szalotki, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pstrąg w maśle cytrynowym, Ravioli grzybowe z majonezem cytrynowo-kaparowym, oraz Grillowany Halibut z estragonem-majonezem kaparowym.
Instrukcje
W mini robocie kuchennym pulsuj szalotki, kapary, pietruszkę, sok z cytryny, skórkę z cytryny i majonez, aż szalotki zostaną drobno posiekane. Doprawić solą i pieprzem.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową.
1/2 łyżki majonezu cytrynowo-kaparowego rozprowadzić z każdej strony każdego pstrąga; doprawić solą i pieprzem. Grill ryby na dużym ogniu, obracając raz, aż lekko zwęglone i gotowane przez, 6 protokół.
Pstrąga podawać z pozostałym majonezem.