Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską

Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską
Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 299 kalorii, 38g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $4.75 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka sałaty rzymskiej-twarde zewnętrzne liście, sok z cytryny, skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Cezar / Grillowana Romaine so Good!, Grillowana Sałatka Rzymska, oraz Grillowana Sałatka Rzymska.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W misce ubić mielony czosnek ze skórką z cytryny, sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pokrojoną stronę każdej połówki skropić 1 łyżką dressingu i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na dużym ogniu, aż lekko zwęglone, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
RomaineRomaine
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Każdy kawałek Romaniny przeciąć na pół wzdłuż i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
RomaineRomaine
4
Filety z pstrąga posmarować z obu stron sosem i doprawić solą i pieprzem. Grillować pstrąga na dużym ogniu, strona skóry w dół, aż skóra jest lekko zwęglone i chrupiące, o 3 protokół. Odwrócić pstrąga i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Na każdą ćwiartkę włożyć filet z pstrąga, skropić pozostałym sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
RomaineRomaine
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia100
Magazyn