Grillowany Pstrąg Montana

Grillowany Pstrąg Montana
Grillowany pstrąg Montana może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis ma 1348 kalorii, 143g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Na $16.89 za porcję, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz masło, rozmaryn, cytryna, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Montana Sky, Montana Panini, oraz Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską.

Instrukcje

1
Ułożyć pstrąga na kwadracie z folii aluminiowej. Otwórz je tak, że ciało jest skierowane do góry. Po jednej stronie każdej ryby doprawiamy solą i pieprzem, połową czosnku, połową posiekanego rozmarynu i połową natki pietruszki. Na każdą rybę nałożyć cienkie plastry masła, 3 gałązki rozmarynu i kilka plastrów cytryny. Wyciśnij jeden z pozostałych plastrów cytryny na każdej rybie. Włóż przyprawę do każdej ryby i bezpiecznie owinąć arkuszem folii aluminiowej. Każdą rybę owinąć dodatkowym kawałkiem folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Umieść rybę w węglach ogniska lub na grillu nad płomieniem i gotuj przez około 7 minut z każdej strony. Jeśli możesz łatwo wbić widelec w rybę, to jest zrobione. Czas gotowania zależy od wielkości ryby i ognia. Pozostawić do ostygnięcia na kilka minut przed otwarciem, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia87
Magazyn