Grillowany Jabłko-Wędzony Bas W Paski
Grillowany Jabłko-wędzony w paski Bas jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 31g białka, oraz 6G tłuszczu. Na 3,64 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, oleju roślinnego, filet z basu w paski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowany Bas W Paski, Grillowany Bas W Paski, oraz Koniak Grillowany Paski Okoń Morski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj zrębki jabłkowe wodą i mocz przez 1 godzinę.
Umieścić chiles w przyprawy lub młynek do kawy; proces, aż drobno zmielone.
Miejsce 1/8 łyżeczka ziemi chile w małej misce (rezerwa pozostałych ziemi chile do innego użytku).
Dodaj olej, sól i czarny pieprz, mieszając, aby połączyć. Rub mieszankę przypraw nad rybą; przechowywać w lodówce 30 minut.
Ułożyć zrębki na rozgrzanych węglach. Pokryj duży kawałek wytrzymałej folii aluminiowej sprayem do gotowania; przekłuj folię kilka razy widelcem.
Umieścić folię na stojaku grillowym pokrytym natryskiem do gotowania.
Umieścić rybę na folii; ułóż plastry cytryny na rybie. Grilluj 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu za pomocą widelca.