Grillowany Halibut z masłem Bazyliowo-Szalotkowym

Grillowany Halibut z masłem Bazyliowo-Szalotkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj grillowanego halibuta z masłem Bazyliowo-Szalotkowym. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 6,28 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 419 kalorii, 32G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka szalotki, masło, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowany Halibut Z Bazylią Vinaigrette, Grillowany homar z masłem cytrynowo-Szalotkowym, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z masłem Szalotkowym.

Instrukcje

1
Drobno posiekać bazylię i szalotkę w mini robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać masło, 2 łyżki na raz, i proces aż do mieszania, zatrzymując się od czasu do czasu, aby zeskrobać w dół boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Przełożyć do małej miseczki, wymieszać ze skórką z cytryny i doprawić masłem bazyliowo-szalotkowym solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Przygotować grill (średnie ciepło). Filety rybne natrzeć z obu stron oliwą z oliwek. Grilluj, aż filety będą po prostu nieprzezroczyste w środku, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Przenieś rybę na talerze. Natychmiast rozłóż trochę masła bazyliowo-szalotkowego na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
BazyliaBazylia
RybyRyby
6
Podawać, przechodząc obok dodatkowe masło basilshallot.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn