Grillowane Pancetta Crostini z marmoladą z czerwonej cebuli
Grillowana Pancetta Crostini z marmoladą z czerwonej cebuli to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 485 kalorii, 11g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka chłopskiego chleba, cebuli, pancetta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 32%. Spróbuj Brukselka, Pancettan i karmelizowana czerwona cebula Crostini, Grillowana słodka i gorąca Kiełbasa z grillowaną marmoladą cebulową i czerwoną papryką, oraz Sałatka z pomidorów, czerwonej cebuli i rukoli z jajkiem sadzonym, grillowanym Chorizo i grillowanym Provoleto Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill lub brojlery.
W rondlu umieść pokrojoną czerwoną cebulę, Lambrusco, sok pomarańczowy i cukier i umieść na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć ciepło do średniego i zmniejszyć do grubości jak marmolada, o 30 protokół.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia.