Grillowane krewetki z masłem cytrynowo-koperkowym i sałatką Orzo
Grillowane krewetki z masłem cytrynowo-koperkowym i sałatką Orzo mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 840 kalorii, 18g białka, oraz 72 g tłuszczu. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól i pieprz, oliwki kalamatan, oliwa z oliwek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka grecka Orzo i grillowane krewetki z musztardowo-koperkowym winegretem, Sałatka Orzo Z Ciecierzycą, Koperkiem I Cytryną, oraz Sałatka Orzo z ciecierzycą, koperkiem i cytryną dla podobnych receptur.
Dodać oregano i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
9
Rozgrzej grill do wysokiej. Wrzucić krewetki w oliwie z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Wątek 5 krewetki na szpikulcu, zginanie krewetki tak, że szpikulec przechodzi przez niego dwa razy. Grill, obracając raz na 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Kasztany Wodne, Julienne
10
Krewetki wyjąć z grilla na duży talerz i obficie posmarować masłem cytrynowo-koperkowym.
Krewetki w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.