Grillowane kanapki z cheddarem, pomidorem i bekonem

Grillowane kanapki z cheddarem, pomidorem i bekonem
Grillowany Cheddar, pomidor i kanapki z bekonem to bezmleczne i wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 475 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, chleb na zakwasie, pomidor i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane kanapki z cheddarem, pomidorem i bekonem, Kanapki Z Grillowanym Jabłkiem, Cheddarem I Bekonem, oraz Kremowa zupa pomidorowa z grillowanymi kanapkami Cheddar-bazylia.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu do brązowego i chrupiące, obracając od czasu do czasu, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Boczek przełożyć na ręczniki papierowe i osuszyć. Umyć i wysuszyć patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
3
Umieścić 4 kromki chleba na powierzchni roboczej. Nacisnąć 1/4 szklanki startego sera na każdy plaster. Na wierzchu po 2 plastry pomidora.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
SerSer
ChlebChleb
4
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
5
Umieścić 2 plastry boczku na szczycie każdego, łamanie na kawałki, jeśli to konieczne, aby dopasować. Naciśnij 1/4 szklanki startego sera na boczku na każdej. Kanapki z pozostałymi kromkami chleba, a następnie rozprowadzić 1/2 łyżki majonezu na wierzchu każdej kanapki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
MajonezMajonez
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
6
Podgrzać 2 ciężkie duże patelnie na średnim ogniu.
7
Dodaj 2 kanapki, strona majonez dół, do każdej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieść talerz na szczycie obu kanapek, aby zważyć. Kanapki gotować, aż dno będzie złoty kolor, o 2 protokół.
9
Na wierzchu każdej kanapki rozprowadzić 1/2 łyżki majonezu. Obróć kanapki, majonez na dół. Top z talerzami i gotować, aż złoty kolor na dole, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Przenieś kanapki na powierzchnię roboczą.
11
Kanapki pokroić na pół i podawać
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn