Grillowane Kaboby Wieprzowe
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Jeśli 72 grosze za porcję spada twój budżet, grillowane Kaboby wieprzowe mogą być świetne bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka cukinii, papryka, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowane Greckie Kaboby Wieprzowe, Grillowane Kaboby Wieprzowe Teriyaki, oraz Grillowana wieprzowina i słodkie ziemniaki Kabobs.
Instrukcje
Obie strony każdego kotleta schabowego posypać przyprawioną solą; każdy kotlet pokroić na 4 kawałki. Naprzemiennie kawałki wieprzowiny, cukinia, grzyby i papryka równomiernie na cztery metalowe szaszłyki 12 do 14 cali. W małej misce, połączyć konfitury i ocet; dobrze wymieszać.
Gdy jesteś gotowy do grillowania, umieść kabobs na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli.
Pędzel z mieszaniną konserwującą. Gotować 5 minut. Włącz kabobs; pędzel z pozostałą mieszaniną konserw. Gotować dodatkowe 5 do 7 minut lub aż wieprzowina nie jest już różowy. W razie potrzeby podawać na gorącym ugotowanym ryżu.