Grillowana Spódnica Z Ziołową Bułką Panierowaną i Sosem Bagna Cauda

Grillowana Spódnica Z Ziołową Bułką Panierowaną i Sosem Bagna Cauda
Spódnica z grilla z bułką tartą i sosem Bagna Cauda może być właśnie przepisem דל פחמימות,znym, którego szukałeś. Ten przepis służy 4 osobom. Za 6,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 35% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 53 g białka i 63 g tłuszczu. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i kup sok z cytryny, czosnku, stek ze spódnicy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Można się nim delektować w dowolnym momencie, ale szczególnie nadaje się na Czwarty Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 80%, to danie jest wyjątkowe. Spróbuj Spódnica z grilla z bułką tartą z ziołami i sosem Bagna Cauda, Dynia z grilla z bagna caudan i smażonymi kaparami oraz Dynia z grilla z bułką tartą i smażonymi kaparami, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
1
Posyp stek solą koszerną i pokruszoną czerwoną papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, PokruszonejLiście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Marynowany Imbir, 1 Mały Szklany Słoik, 10 Do 12 UncjiMarynowany Imbir, 1 Mały Szklany Słoik, 10 Do 12 Uncji
2
Skropić olejem i odstawić na 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 5 średnich Pomidorów, Obranych I PosiekanychDo 5 średnich Pomidorów, Obranych I Posiekanych
3
Dużą patelnię nasmaruj oliwą, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i szczyptę zmielonej czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, PokruszonejLiście Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii, Pokruszonej
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Pepperoncini, OdsączonySłoik Pepperoncini, Odsączony
4
Posypać solą. Rozgrzej patelnię do średniej temperatury i wrzuć bułkę tartą. Wrzucaj bułkę tartą, aż zaczną robić się ładne, brązowe i przypieczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy I/lub OwoceKrakersy I/lub Owoce
żółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałkiżółta Cebula, Grubo Pokrojona W Równe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Pepperoncini, OdsączonySłoik Pepperoncini, Odsączony
5
Zdejmij patelnię z ognia i dodaj zioła.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Dobrego Octu Szampańskiego Lub Octu Z Białego Wina3/4 Szklanki Dobrego Octu Szampańskiego Lub Octu Z Białego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Pepperoncini, OdsączonySłoik Pepperoncini, Odsączony
6
Bułkę tartą przełóż do innego pojemnika i zachowaj. Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy I/lub OwoceKrakersy I/lub Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojone W 1/2-calowe Porcje (2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)Pokrojone W 1/2-calowe Porcje (2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Słoik Pepperoncini, OdsączonySłoik Pepperoncini, Odsączony
7
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Plus 1 łyżka Mąki Tortowej1 1/2 Szklanki Plus 1 łyżka Mąki Tortowej
1
Dodaj oliwę z oliwek na patelnię. Wrzucić czosnek, anchois i sok z cytryny i postawić patelnię na średnim ogniu, ciągle mieszając. Gdy anchois się rozpuszczą, dodawaj masło po jednym kawałku, aż się połączy. Spróbuj sosu, aby upewnić się, że jest pyszny. Trzymaj w cieple, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W JulienneNieobrane Kwaśne Jabłka, Pokrojone W Julienne
SardeleSardele
30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka30 Uncji Ricotty Z Pełnego Mleka
Bita śmietana I/lub Cukier PuderBita śmietana I/lub Cukier Puder
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 3 Uncji Mąki TortowejOkoło 3 Uncji Mąki Tortowej
Słoik Pepperoncini, OdsączonySłoik Pepperoncini, Odsączony
2
Połóż stek ze spódnicy na grillu. Po 2 minutach obróć stek o 90 stopni, aby powstały ślady grillowania i grilluj jeszcze przez 1 minutę. Odwróć stek i grilluj przez kolejne 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar, Tarty, Do PosypaniaSer Cheddar, Tarty, Do Posypania
Marynowany Imbir, 1 Mały Szklany Słoik, 10 Do 12 UncjiMarynowany Imbir, 1 Mały Szklany Słoik, 10 Do 12 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Plus 1 łyżka Mąki Tortowej1 1/2 Szklanki Plus 1 łyżka Mąki Tortowej
3
Zdejmij z grilla i obficie posyp pozostałą bułką tartą; odczekaj 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy I/lub OwoceKrakersy I/lub Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Plus 1 łyżka Mąki Tortowej1 1/2 Szklanki Plus 1 łyżka Mąki Tortowej
4
Stek podawaj skropiony sosem bagna cauda.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Goździki I CynamonMielone Goździki I Cynamon
Marynowany Imbir, 1 Mały Szklany Słoik, 10 Do 12 UncjiMarynowany Imbir, 1 Mały Szklany Słoik, 10 Do 12 Uncji
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn