Grillowana Marynowana Sałatka Warzywna
Grillowana marynowana sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 131 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, miód, papryka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowana Sałatka Jarzynowa Z Grilla, Marynowana Grillowana Mieszanka Warzywna, oraz Marynowana-Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać 1 łyżkę oleju, miód i 3 kolejne składniki do wymieszania. Odstawić.
Pokroić kabaczka i cukinię; pokroić paprykę na kawałki 1-calowe, i przyciąć fasolkę szparagową. Wrzucić squasha, cukinię i paprykę z 2 łyżki oleju. Wrzucić fasolkę szparagową z pozostałą 1 łyżką oleju.
Grill squash, cukinia, i papryka w wok grill, pokryte pokrywą grill, na średnim ogniu (350 do 400), mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Grilluj zieloną fasolkę w woku grillowym, przykrytym pokrywą grilla, na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub do miękkości.
Wrzucić warzywa z mieszaniną miodu; przykryć i schłodzić 8 godzin.