Grill-Tłoczone Dziękczynienie Resztki Panini
Grill wciśnięty Święto Dziękczynienia resztki Panini może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 532 kalorie. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bułki ciabatta, rodzaj ognia: bezpośredni, sos żurawinowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Resztki Dziękczynienia Panini, Resztki Dziękczynienia Turcja Pesto Panini, oraz Torty Chorizo Tłoczone Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1/4 indyka na dolnej połowie rolki. Top z 1/4 każdego z farszu, sos żurawinowy, i sos. Powt. z pozostałymi 3 rolkami.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Umieść cegły na grillu, przykryj grill i pozwól ogniu ostygnąć do średnio-niskich, między 300-325 ° F.
Kanapki umieścić na grillu. Nosząc dobrze izolowane rękawice do grillowania, ostrożnie umieść jedną cegłę na każdej kanapce, delikatnie naciskając w dół, aby nacisnąć. Przykryć grill i gotować, aż kanapka spłaszczy się i chleb jest chrupiące, 5-10 minut.
Wyjąć kanapki z grilla, połówki, i podawać natychmiast.