Greeni Crostini
Greeni Crostini jest wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 2 minuty. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz płatki soli & mielony pieprz, szpinak dla niemowląt i / lub rukola sałatkowa, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Crostini di fegatini (toskańskie Crostini z wątróbki drobiowej), Crostini di fegatini (Crostini z wątróbki drobiowej), oraz Crostini Mieszane: Crostini Misti.
Instrukcje
Przekładamy do miski i testujemy smak, dodając sól i pieprz do smaku ze skórką z cytryny, mieszamy do połączenia. {Można to zrobić z wyprzedzeniem i przechowywać w lodówce przez kilka godzin, aż będziesz gotowy do podania.} Tuż przed podaniem pokroić ciabatta na 1,5 cm ( cal) grube rundy i tosty albo w prasie kanapkowej, pod grillem lub na grillu, aż złoty i chrupiące.Każdy plasterek crostini natrzeć ściętą stroną ząbka czosnku i na wierzch ok.1 łyżki mieszanki grochu i szpinaku.
Udekorować odrobiną świeżej mięty lub bazylii i skropić odrobiną oliwy z oliwek.Doskonały szybki przepis na wegetariańską przystawkę dla rozrywki!
Dodaj pokruszoną fetę lub kozi ser na wierzchu dla wersji nie-wegańskiej.