Grecka zupa z soczewicy z prażoną pitą
Grecka zupa z soczewicy z prażoną pitą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 388 kalorii, 18g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka oregano, oliwa z oliwek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Grecka zupa z soczewicy z prażoną pitą, Brązowy Hummus z soczewicy z prażonymi chipsami Pita, oraz Czerwona soczewica zupa nerkowca z Curry tosty nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj seler, marchew, cebula, czosnek, oregano, sól, i pieprz; gotować 5 protokół.
Dodaj 8 szklanek wody i soczewicy. Dusić, częściowo przykryte, 15 minut.
Mikserem ręcznym lub maserem ziemniaczanym, zupą puree, aż do semismooth i gęste.
Skropić sokiem z cytryny; podawać z prażoną pitą.