Gorące kanapki z indykiem w stylu obiadowym

Gorące kanapki z indykiem w stylu obiadowym
Gorące kanapki z indykiem w stylu obiadowym wymagają około 2 godzin i 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1392 kalorii, 111 g białka i 69 g tłuszczu. Za 10,24 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 6 osób. Mieszanka jabłek, mąki, bulionu z kurczaka i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. 2 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 79%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Gorące kanapki z indykiem w stylu Diner, Gorąca kanapka z indykiem w stylu Diner i Gorące kanapki z indykiem (dla resztek indyka).

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar
1
Ułóż ruszt na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków2 Małe Pomidorki śliwkowe, Pokrojone Na 12 Plasterków
Schłodzone, Gotowe Do Pieczenia Ciasto Cukrowe Na CiasteczkaSchłodzone, Gotowe Do Pieczenia Ciasto Cukrowe Na Ciasteczka
2
Połączyć masło z ziołami. Poluzuj skórę na piersiach indyka i umieść masło pomiędzy skórą a mięsem z piersi, równomiernie rozprowadź na krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
1-1/2 łyżeczki Mielonej Papryczki Chili Ancho1-1/2 łyżeczki Mielonej Papryczki Chili Ancho
ZiołaZioła
3 Dojrzałe średnie Pomidory, Wydrążone I Pokrojone W Kostkę3 Dojrzałe średnie Pomidory, Wydrążone I Pokrojone W Kostkę
3
Umieść liść laurowy pomiędzy skórą a mięsem. Spryskaj skórę oliwą z oliwek, posyp obficie solą i pieprzem. Piec do temperatury wewnętrznej 165 stopni, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę 1/2 Cala (8 Uncji)Pokroić W Kostkę 1/2 Cala (8 Uncji)
8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni8 Cebulek Cebulowych Z Przyciętymi Końcami Korzeni
3/4 łyżeczki Suszonej Bazylii3/4 łyżeczki Suszonej Bazylii
3 Dojrzałe średnie Pomidory, Wydrążone I Pokrojone W Kostkę3 Dojrzałe średnie Pomidory, Wydrążone I Pokrojone W Kostkę
4
Wyjmij i przykryj luźno folią, aby ostygło z powrotem do temperatury pokojowej, zachowując sos do sosu. Następnie przykryj i przechowuj na posiłek przed przygotowaniem, a także na posiłek na kolejny wieczór, na przykład zapiekankę z indyka Club Enchilada.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Porcje Schłodzonego, Gotowego Do Upieczenia Ciasta Na Ciasteczka Cukrowe4 Porcje Schłodzonego, Gotowego Do Upieczenia Ciasta Na Ciasteczka Cukrowe
1
Rozpuść 6 łyżek masła na dużej patelni na średnim ogniu. Naczynie żaroodporne nasmaruj 1 łyżką pozostałego masła, a resztę odłóż na wierzch farszu, gdy znajdzie się on w naczyniu żaroodpornym. Do roztopionego masła dodać zioła, seler, jabłka, cebulę, liść laurowy oraz odrobinę soli i pieprzu. Gotuj do miękkości, 15 do 20 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę 1/2 Cala (8 Uncji)Pokroić W Kostkę 1/2 Cala (8 Uncji)
3/4 łyżeczki Suszonej Bazylii3/4 łyżeczki Suszonej Bazylii
FarszFarsz
Pomarańcze, Obrane I PosiekanePomarańcze, Obrane I Posiekane
1-1/2 łyżeczki Mielonej Papryczki Chili Ancho1-1/2 łyżeczki Mielonej Papryczki Chili Ancho
1/2 Funta Twardego Tofu, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Twardego Tofu, Pokrojonego W Kostkę
Posiekany Ser Cheddar Lub Ser Monterey JackPosiekany Ser Cheddar Lub Ser Monterey Jack
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
6 Kromek Włoskiego Chleba (o Grubości 1-1/2 Cala)6 Kromek Włoskiego Chleba (o Grubości 1-1/2 Cala)
2
Dodać kostki farszu i zwilżyć bulionem, aż będzie wilgotny, ale nie mokry. Napełnij naczynie żaroodporne i posmaruj wierzch masłem. Przykryj i przechowuj w lodówce do przechowywania.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
1-1/2 łyżeczki Mielonej Papryczki Chili Ancho1-1/2 łyżeczki Mielonej Papryczki Chili Ancho
1 Funt Okry, Przycięty I Pokrojony W Krążki O średnicy 1/2 Cala1 Funt Okry, Przycięty I Pokrojony W Krążki O średnicy 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
1
Rozpuść masło na dużej patelni i dopraw obficie czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
1-1/2 łyżeczki Mielonej Papryczki Chili Ancho1-1/2 łyżeczki Mielonej Papryczki Chili Ancho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Kromek Włoskiego Chleba (o Grubości 1-1/2 Cala)6 Kromek Włoskiego Chleba (o Grubości 1-1/2 Cala)
2
Wsyp mąkę, aż uzyska jasnozłoty kolor. Następnie dodaj bulion i Worcestershire i gotuj na małym ogniu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Końcówki Do Ciasta — Okrągła Nr 3, Gwiazdka Nr 18, Kwiatek Nr 107 I Liść Nr 67Końcówki Do Ciasta — Okrągła Nr 3, Gwiazdka Nr 18, Kwiatek Nr 107 I Liść Nr 67
1 Funt Okry, Przycięty I Pokrojony W Krążki O średnicy 1/2 Cala1 Funt Okry, Przycięty I Pokrojony W Krążki O średnicy 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Cebula, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości Około 1/2 CalaCzerwona Cebula, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości Około 1/2 Cala
3
Dodać ociek z patelni z pieczonej piersi indyka. Gdy sos lekko pokryje grzbiet łyżki, dodaj jego chochelkę do żółtka, cały czas ubijając widelcem. Następnie dodaj żółtko z powrotem do sosu, aby go nabłyszczyć, wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Do Deski PrzykrywającejDo Deski Przykrywającej
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
6 Kromek Włoskiego Chleba (o Grubości 1-1/2 Cala)6 Kromek Włoskiego Chleba (o Grubości 1-1/2 Cala)
4
Dodaj musztardę, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki świeżego Szpinaku1/2 Szklanki Pokrojonego W Cienkie Plasterki świeżego Szpinaku
5
Dodaj sól do smaku. Schłodzić i przechowywać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciasta — Okrągła Nr 3, Gwiazdka Nr 18, Kwiatek Nr 107 I LiśćKońcówki Do Ciasta — Okrągła Nr 3, Gwiazdka Nr 18, Kwiatek Nr 107 I Liść
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar
2
Umieścić ruszt na środku piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar
3
Doprowadź farsz do temperatury pokojowej i piecz, aż będzie chrupiący z wierzchu i gorący.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar
4
Podgrzej sos na średnim ogniu, częściowo przykryty i od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
5
Podczas gdy farsz jest w piekarniku, a sos się podgrzewa, podgrzej kilka dodatkowych szklanek zwykłego bulionu na patelni o wysokich ściankach. Pokrój 1 pierś z indyka w cienkie plasterki, po dotarciu do niej usuń liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
3/4 łyżeczki Suszonej Bazylii3/4 łyżeczki Suszonej Bazylii
FarszFarsz
SOSSOS
1 Funt Okry, Przycięty I Pokrojony W Krążki O średnicy 1/2 Cala1 Funt Okry, Przycięty I Pokrojony W Krążki O średnicy 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Kromek Włoskiego Chleba (o Grubości 1-1/2 Cala)6 Kromek Włoskiego Chleba (o Grubości 1-1/2 Cala)
5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar5 łyżek Posiekanego Sera Cheddar
6
Na każdą kanapkę bardzo lekko podsmaż kromkę chleba i połóż ją na talerzu obiadowym. Na wierzch chleba nakładamy gałkę farszu (ja używam gałki do lodów). Do bulionu włóż kilka plasterków indyka, aby je podgrzać. Na kopcu farszu ułóż plastry indyka. Obficie polej sosem wierzch kanapki i udekoruj posiekaną natką pietruszki. Zachowaj resztki sosu na inny posiłek, na przykład zapiekankę z indykiem Club Enchilada pod koniec tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Ananas, Obrany I Pokrojony W 3/4-calowe Klinyświeży Ananas, Obrany I Pokrojony W 3/4-calowe Kliny
FarszFarsz
Szynka Prosciutto Pokrojona W średniej Grubości Plasterki (do Zawinięcia Burgerów)Szynka Prosciutto Pokrojona W średniej Grubości Plasterki (do Zawinięcia Burgerów)
1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego1 Bochenek Suszonego Białego Chleba Pokrojonego W Kostkę Lub 1 (12 Uncji) Opakowanie Kostek Farszu Ziołowego
Chleb KanapkowyChleb Kanapkowy
BulionBulion
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
ChochlaChochla

Składniki

2smallsjabłka posiekanejabłka posiekane1Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)Worek 16 uncji Świeże/mrożone warzywa mieszane (marchew/kukurydza/fasola szparagowa/groszek)2kgspiersi indyka bez kości)piersi indyka bez kości)2kgspiersi indyka bez kości)piersi indyka bez kości)1stickmasło zmiękczonemasło zmiękczone4(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento8(zima)2 oliwki nadziewane pimiento2 oliwki nadziewane pimiento3sklasyfikowany trener motywacyjny 200-prądowyseler z listkami, posiekanyseler z listkami, posiekany7206 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 t pieprzu białego w proszku1 t pieprzu białego w proszku7206 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiindyk lub kurczakindyk lub kurczak6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszerna i gruby czarny pieprzSól koszerna i gruby czarny pieprz1okrągła łyżka musztardy Dijon, opcjonalnieokrągła łyżka musztardy Dijon, opcjonalnie1odmiany grzybówodmiany grzybów3(zima)mąkamąka2largesświeże liście lauroweświeże liście laurowe15Orzechy dowolne (posiekane)drobno posiekane świeże zioła, takie jak tymianek, szałwia i pietruszkadrobno posiekane świeże zioła, takie jak tymianek, szałwia i pietruszka15Orzechy dowolne (posiekane)świeże zioła, takie jak tymianek, szałwia i pietruszka, drobno posiekaneświeże zioła, takie jak tymianek, szałwia i pietruszka, drobno posiekane6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosiekana świeża natka pietruszki, dekorujemyPosiekana świeża natka pietruszki, dekorujemy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyGruby czarny pieprzGruby czarny pieprz6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySólSól6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz473Orzechy dowolne (posiekane)Kilka bulionów, do odgrzania pokrojonego indykaKilka bulionów, do odgrzania pokrojonego indyka1Średnia żółta cebula, posiekanakostki farszu, np. Pepperidge Farmskostki farszu, np. Pepperidge Farms6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKrojony dobrej jakości biały lub pszenny chlebKrojony dobrej jakości biały lub pszenny chleb6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyKrojony dobrej jakości biały lub pszenny chlebKrojony dobrej jakości biały lub pszenny chleb696 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiO sosie WorcestershireO sosie Worcestershire2do średniej żółtej cebuli, posiekanejdo średniej żółtej cebuli, posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Magazyn