Gorące kanapki wujka Bo
Gorące kanapki wujka Bo to danie główne, które serwuje 32. Jedna porcja zawiera 376 kalorii, 19g białka, oraz 20g tłuszczu. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 11 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką butelkowany sos chili, sos barbecue, bułeczki do hamburgerów i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Z łyżką ocena 46%, to danie jest solidne. Gorące Kanapki Sub, Gorące Brązowe Kanapki, oraz Gorące Brązowe Kanapki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Boczek przełożyć na dużą, głęboką patelnię i gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu obracając, aż równomiernie się zrumieni, około 10 minut.
Odcedź plastry boczku na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym. Pozwól boczkowi ostygnąć i posiekaj.
Gotuj i mieszaj cebulę w smarze bekonowym pozostawionym na patelni, aż cebula będzie przezroczysta, około 10 minut. Dodaj boczek, rozdrobnioną szynkę, sos barbecue i sos chili, aż mieszanina dobrze się połączy.
Przełóż mieszankę szynki do dużej miski i dodaj marynatę i posiekaną marynatę.
Umieść około 1/4 szklanki mieszanki szynki na bułce i posyp plasterkiem sera Cheddar. Zamknij kanapki, zawiń je w folię i piecz w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści, 15 do 20 minut.