Łosoś Peklowany Ouzo to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1125 kalorii, 102g białka, oraz 64G tłuszczu każdy. Na 13,03 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Cristina Ferrare ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz suszonego łososia ouzo, sok z cytryny, filed under: ryby i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Łosoś Suszony Ouzo, Krewetki ouzo suszone solą, oraz Bourbon Cured Salmon dla podobnych receptur.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.