Golden Fruit Conserve
Golden Fruit Conserve to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 1627 kalorii, 13g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 3,91 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pektynę z owocami kulkowymi, złote rodzynki, instrukcje konserw i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Konserwa Owoców Żurawiny, Konserwa Owoców Żurawiny, oraz Golden Fruit Punch.
Instrukcje
Wykonaj kroki od 1 do 4 instrukcji konserw, używając czterech słoików wielkości kufla.
Pit i grubo posiekać brzoskwinie, nektaryny i morele; należy mieć 6 do 7 szklanek łącznie.
W patelni 8-do 10-ćwiartkowej Połącz owoce, rodzynki, sok z cytryny, masło (jeśli używasz) i pektyny. Doprowadzić do toczenia wrzenia na dużym ogniu, często mieszając. Wymieszać z cukrem; gdy mieszanina wróci do wrzenia, mieszać dokładnie przez 4 minuty, jeśli używa pektyny MCP (1 minuta, jeśli używa Sure-Jell lub Ball Fruit Jell).
Odtłuścić i wyrzucić pianę.
Dodaj rum (jeśli używasz) i migdały. Mieszaj od czasu do czasu przez 5 minut, aby rozprowadzić owoce i orzechy.
Wykonaj kroki od 5 do 11 instrukcji konserw, pozostawiając 1/4 cala przestrzeni na głowę w każdym słoiku i przetwarzając słoiki przez 5 minut (patrz UWAGI).