Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj glazurowanego chleba z herbatą żurawinowo-orzechową. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka orzechów pekan, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pomarańczowy Glazurowany Chleb Żurawinowy, Glazurowany Chlebek Żurawinowy Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Glazurowany chleb żurawinowy Szybki z Krystalizowanym imbirem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ubij masło i cukier w dużej misce do mieszania ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Miska Do Mieszania
2
Dodać jajko, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
3
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką i sokiem pomarańczowym, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z orzechami pekan, żurawiną i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
żurawina
Skórka Pomarańczowa
Maślanka
Masło
Orzeszki Pekan
Mąka Uniwersalna
4
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 9" x 5" patelni Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350 przez 56 do 58 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
6
Zdjąć z patelni. W razie potrzeby, szturchnąć otwory w bochenku za pomocą drewnianego pick, i łyżka glazury na ciepłym bochenku. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.