Glazurowany Chleb Herbaciany Żurawinowo-Orzechowy

Glazurowany Chleb Herbaciany Żurawinowo-Orzechowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj glazurowanego chleba z herbatą żurawinowo-orzechową. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka orzechów pekan, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pomarańczowy Glazurowany Chleb Żurawinowy, Glazurowany Chlebek Żurawinowy Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Glazurowany chleb żurawinowy Szybki z Krystalizowanym imbirem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło i cukier w dużej misce do mieszania ze średnią prędkością za pomocą miksera elektrycznego, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
2
Dodać jajko, ubijając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Mąkę połączyć z 3 kolejnymi składnikami; dodać do mieszanki masła na przemian z maślanką i sokiem pomarańczowym, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Wymieszać z orzechami pekan, żurawiną i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
żurawinażurawina
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 9" x 5" patelni Bochenek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
5
Piec w temperaturze 350 przez 56 do 58 minut lub aż drewniany kilof wstawiony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z patelni. W razie potrzeby, szturchnąć otwory w bochenku za pomocą drewnianego pick, i łyżka glazury na ciepłym bochenku. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn