Glazura z szynką malinową
Glazura z szynką malinową może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera około 0 g białka , 1 g tłuszczu i łącznie 41 kalorii . Ten bezglutenowy i wegetariański przepis zawiera lakto ovo i kosztuje 21 centów za porcję . Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, dżem malinowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, według tego przepisu zajmie to około 20 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 7% wyniku , co jest wynikiem bardzo złym (ale wciąż możliwym do naprawienia). Aby uzyskać podobne przepisy, wypróbuj glazurę malinową do szynki , pieczoną szynkę z glazurą z brązowej szynki i pieczoną szynkę z glazurą z brązowej szynki .
Instrukcje
W rondlu wymieszaj sok jabłkowy, sok z cytryny i skrobię kukurydzianą; mieszaj, aż będzie gładkie. Wmieszać połowę dżemu. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać. Wymieszać z masłem i pozostałym dżemem. Gotuj i mieszaj, aż masło się rozpuści. W ciągu ostatnich 10 minut pieczenia szynki posmaruj łyżką glazurą całą szynkę.