Glazura Klementyńska
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Glazura Clementine może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 60 centów za porcję. Mieszanka masła, gałązki tymianku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasta Klementynkowe Z Polewą Z Ciemnej Czekolady, Ciasto Z Oliwą Z Dyni Maślanej Z Glazurą Klementynową, oraz Clementine Cosmos.
Instrukcje
Połącz sok z Klementyny, szalotka i tymianek w ciężkim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Gotować do syropu i zmniejszyć do 1/3 szklanki. Odcedzić mieszaninę i wyrzucić ciała stałe. Wymieszać z masłem i solą.
Posmaruj glazurę wieprzowiną, kurczakiem lub wołowiną podczas pieczenia.