Frogmill Beza Gateau
Frogmill Beza Gateau może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ekstrakt z migdałów, drobny cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Frogmill Beza Gateau, Cytrynowy placek bezowy, opowieści rodzinne i samouczek bezy, oraz Almost Fudge Gateau.
Instrukcje
Umieść jajka i cukier w misce stojącej nad gorącą wodą i ubijaj, aż mieszanina będzie blada i zgęstnieje (około 5 minut).
Wyjąć z ognia i ubijać jeszcze przez 2 minuty. Złóż przesianą mąkę i dodaj sól.
Wlać do 8-calowej tortownicy, którą posmarowano, posmarowano cukrem i posmarowano mąką.
Piec w piekarniku 375 stopni przez 25 minut. Chłodny na stojaku na ciasto.
Podgrzać mleko do wrzenia.
Żółtka wymieszać z cukrem i po dobrze wymieszaniu dodać mąkę.
Ubijać, aż będzie gładka, a następnie stopniowo dodawać gorące mleko.
Do rondla na łagodnym ogniu włożyć śmietanę i ubijać, aż śmietana się zagotuje i zgęstnieje. Smak z ekstraktem migdałowym, a następnie obniżyć ogień i pozostawić do gotowania 10 protokół.
Usuń z ciepła i chłodu umieszczając na powierzchni kawałek woskowanego papieru z masłem, aby zapobiec tworzeniu się skóry.
Aby zrobić bezę: ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Smak z ekstraktem migdałowym, a następnie złożyć w cukrze. Ta mieszanina powinna być bardzo gęsta.
Do dekoracji: Rozgrzej piekarnik do 500 stopni.
Ciasto pokroić na 3 warstwy. Dolną i środkową warstwę namoczyć creme de cacao.
Dolną i środkową warstwę ciasta rozprowadzić schłodzoną śmietaną i posypać plastrami migdałów. Uformuj ciasto i umieść na dużym okrągłym naczyniu z piekarnika.
Ciasto rozłożyć cienką warstwą bezy. Napełnij dużą torebkę rurową końcówką w kształcie róży i ułóż bezę pionowymi pętelkami po bokach i na wierzchu ciasta. Ciasto przesiać z przesianym cukrem cukierniczym i wstawić do piekarnika na 3 minuty do lekko brązowego.