French Canadian Tourtiere
French Canadian Tourtiere może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. 985 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Mieszanka tymianku, wody, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Spróbuj French Canadian Tourtiere, French Canadian Tourtiere I, oraz From The Vault-French Canadian Tourtiere dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W rondlu połącz wieprzowinę, wołowinę, cebulę, czosnek, wodę, sól, tymianek, szałwię, czarny pieprz i goździki. Gotować na średnim ogniu, aż mieszanina się zagotuje; od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso jest gotowane, o 5 protokół.
Łyżka mieszanki mięsa do skorupy pie.
Umieść górną skórkę na wierzchu ciasta i szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Wytnij szczeliny w górnej skorupie, aby para mogła uciec. Krawędzie ciasta przykryć paskami folii aluminiowej.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 minut, zdjąć folię i wrócić do piekarnika.
Piec przez dodatkowe 15 do 20 minut, aż złoty kolor będzie brązowy.
Ostudzić 10 minut przed krojeniem.