Francuski Dip cebulowy z grzankami Gruyere
Przepis Francuski Dip cebulowy z grzankami Gruyere może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Ten przepis służy 8. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 388 kalorii, 10g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka sera gruyere, majonezu, liści tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj W pracy: francuska zupa cebulowo-Koprowa z grzankami Gruyere, Zupa z cebuli, pora i jarmużu z grzankami Gruyere, oraz Karmelizowana cebula i zupa Shiitake z grzankami z sera pleśniowego Gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w dużej patelni.
Dodać cebulę i tymianek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula są bardzo miękkie i rumiane, o 15 protokół.
W międzyczasie wymieszać śmietanę, majonez i sos Worcestershire; doprawić solą i pieprzem. Wchodzisz w mieszaninie cebuli, aż dobrze połączone. Przykryć i schłodzić przez co najmniej 1 godzinę lub do nocy.
Mieszaninę można przechowywać w hermetycznym pojemniku do 3 dni.
Ułóż chleb w równej warstwie na blasze do pieczenia.
Każdy plasterek posypać około 1 łyżką sera.
Piec, aż chleb jest złoty brąz i chrupiące i ser topi się, 6 do 8 protokół.
Dip podawać z tostami serowymi i liśćmi endywii.