Francuski Dip Cebulowy Od Podstaw

Francuski Dip Cebulowy Od Podstaw
Francuski Dip cebulowy od podstaw to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 290 kalorii, 1G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Dip cebulowy od podstaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i 1/4 łyżeczka soli koszernej. Gotować i mieszać, aż cebula są karmelizowane do ładny złoty brąz, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Cebulę wyjąć z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Wymieszaj śmietanę, majonez, czosnek w proszku, biały pieprz i pozostałą sól koszerną. Mieszać w cebuli, gdy są chłodne. Przykryć i przechowywać w lodówce dip przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
Biały PieprzBiały Pieprz
Sól KoszernaSól Koszerna
MajonezMajonez
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CebulaCebula
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Wyposażenie

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i biały Burgundy to świetny wybór dla Francuzów. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Amelia Brut rosé Cremant de Bordeaux z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia wyświetla aromaty i smaki truskawek i czerwonych porzeczek, o średnim ciele i eleganckim wykończeniu. Bogactwo na podniebieniu i drobne pęcherzyki wynikają z winifikacji metodą Traditionnelle i starzenia się na osadzie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn