Francuski Dip Cebulowy Od Podstaw
Francuski Dip cebulowy od podstaw to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 290 kalorii, 1G białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, mielony pieprz, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Francuski Dip Cebulowy # SundaySupper, Słodki Vidalian Dip Cebulowy, oraz Dip cebulowy od podstaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać cebulę i 1/4 łyżeczka soli koszernej. Gotować i mieszać, aż cebula są karmelizowane do ładny złoty brąz, o 20 protokół.
Cebulę wyjąć z ognia i ostudzić.
Wymieszaj śmietanę, majonez, czosnek w proszku, biały pieprz i pozostałą sól koszerną. Mieszać w cebuli, gdy są chłodne. Przykryć i przechowywać w lodówce dip przez co najmniej 2 godziny przed podaniem.