Forma żelatynowa żurawinowa

Forma żelatynowa żurawinowa
Jeśli masz około 45 minut do spędzenia w kuchni, forma z żelatyną żurawinową może być znakomitym przepisem bezglutenowym do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 304 kalorie , 5 g białka i 15 g tłuszczu każda. Za 1,05 USD za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Ten przepis z Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i kup bitą polewę, serek śmietankowy, mieszankę galaretek limonkowych® i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 20% . Forma z żelatyny żurawinowej , Forma z żelatyny żurawinowo-ananasowej i Aromatyczna forma z żelatyny żurawinowej są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Przygotować żelatynę żurawinową zgodnie z instrukcją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żelatyna O Smaku Jagodowym Marki Jell-oŻelatyna O Smaku Jagodowym Marki Jell-o
2
Wlać do naczynia o wymiarach 9 x 13 cali. Wymieszać z żurawiną. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub do momentu stwardnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
3
Przygotować żelatynę limonkową zgodnie z instrukcją. Pozostawić do lekkiego przestygnięcia, a następnie wymieszać z serkiem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kandyzowane Wiśnie I/lub Pocałunki CzekoladoweKandyzowane Wiśnie I/lub Pocałunki Czekoladowe
żelatyna O Smaku Limonkowymżelatyna O Smaku Limonkowym
4
Wymieszać z ananasem. Powoli nakładaj warstwę żelatyny żurawinowej. Pozostawić do zastygnięcia na co najmniej 4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
1 Tubka (7-1/2 Uncji) Schłodzonych Ciastek Maślanych, Oddzielonych I Poćwiartowanych1 Tubka (7-1/2 Uncji) Schłodzonych Ciastek Maślanych, Oddzielonych I Poćwiartowanych
Żelatyna O Smaku Jagodowym Marki Jell-oŻelatyna O Smaku Jagodowym Marki Jell-o
5
Tuż przed podaniem polej polewą ubitą polewą i posyp posiekanymi orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Orzecha WłoskiegoKawałki Orzecha Włoskiego
Pokrojone świeże Brzoskwinie I Bita Polewa OpcjonalniePokrojone świeże Brzoskwinie I Bita Polewa Opcjonalnie
Czerwone Ziemniaki, Obrane, Pokrojone W Kostkę, Ugotowane I OstudzoneCzerwone Ziemniaki, Obrane, Pokrojone W Kostkę, Ugotowane I Ostudzone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn