Flan De Queso

Flan De Queso
Flan De Queso jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Udaj się do sklepu i odbierz odparowane mleko, skrobię kukurydzianą, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Flan z guawanem i serem (Flan de Guayaba y Queso), Flan de Queso-Flan z serem śmietankowym, oraz Krem z serem karmelowym (Flan de Queso).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połącz brązowy cukier i wodę w małym, ciężkim rondlu na średnim ogniu i gotuj, aż cukier rozpuści się i będzie złoty (około 5 minut), często mieszając. Natychmiast wlać do 2 (8-calowych) patelni do ciast, szybko wywracając, aż karmelizowany cukier pokryje dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Połącz granulowany cukier i kolejne 5 składników (cukier granulowany przez serek śmietankowy) w robocie kuchennym lub blenderze i przetwarzaj do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Wlać do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać mleko, mieszając aż do dobrze wymieszanego.
6
Podzielić mieszaninę równomiernie między przygotowanymi patelniami do ciast.
7
Umieść patelnie w galaretowatej rolce; dodaj gorącą wodę do patelni do pieczenia na głębokość 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 15 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
9
Wyjmij patelnie z wody. Przykryć i schłodzić 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Poluzuj krawędzie flan za pomocą noża lub gumowej szpatułki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
11
Umieść dużą płytkę do góry nogami na każdej patelni; Odwróć na talerze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Skrop pozostałą ilość karmelizowanego syropu na flankach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
13
Pokrój każdy na 8 klinów.
14
W razie potrzeby udekoruj liśćmi mięty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Jedno wino można spróbować jest Vina Herminia Tempranillo. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Vina Herminia Tempranillo
Vina Herminia Tempranillo
Bardzo czyste i uporządkowane wino, pokazujące niuanse starzenia się w nowym amerykańskim Dębie. Intensywne ciemne owoce o aromatach dojrzałych owoców i lukrecji z nutami wanilii typowymi dla starzenia się amerykańskiego dębu. Hojny i zrównoważony.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn