Filety Z Sumów Złocistych
Need a danie główne bezglutenowe i pescatariańskie? Złote filety z suma mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 3,61 zł / porcja, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, mąkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć białko jaj można śledzić to danie główne z Tort czarno-biały jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filety Z Suma Włoskiego, Filety Z Suma Pieczonego, oraz Chrupiące Filety Z Suma dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkiej misce ubić białko do spienienia; dodać mleko i dobrze wymieszać. W innej płytkiej misce, połączyć mąkę kukurydzianą, sól, czosnek w proszku, cayenne i pieprz. Filety zanurzyć w mieszaninie mleka, a następnie pokryć mieszanką mąki kukurydzianej.
Rozgrzać 1/4 w oleju na dużej patelni; smażyć rybę na średniej wysokości przez 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy płatki łatwo widelcem.
W razie potrzeby udekoruj cytryną lub limonką.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Filety z Suma w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris