Filet Z Morszczuka Z Ryżem Jaśminowym I Kapustą
Filet z morszczuka z ryżem jaśminowym i kapustą to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, skórkę z cytryny, ryż jaśminowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z realsimple.com ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 44 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Filet z morszczuka z ryżem jaśminowym, Doskonale Ugotowany Kokosowy Ryż Jaśminowy Bez Kuchenki Ryżowej, oraz Doskonale ugotowany kokosowy ryż jaśminowy bez kuchenki ryżowej.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.Tymczasem napełnij garnek 2 cale wody, zmieść kosz na parowiec i doprowadzić do wrzenia.
Umieść kapustę w koszu, przykryj garnek i gotuj na parze do miękkości, 15 do 20 minut.
Drenaż.Tymczasem, brojler ciepła. Ułóż rybę na broilerproof naczyniu do pieczenia i doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu.
Na każdym kawałku ryby ułożyć 2 gałązki koperku, 3 plastry cytryny i 1 łyżkę masła.Broil aż ryba jest nieprzezroczysta przez cały, 10 do 12 protokół. Wrzucić ryż ze skórką i pozostałym masłem.
Podawać z rybą i kapustą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.