Faszerowany Stek Z Flanki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Nadziewane stek flanka spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.5 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawioną sól, pietruszkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać substytut jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Jagodowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowany stek nadziewany w stylu muffuletty (nadziewany Salumi, Provolone i sałatką z oliwek), Faszerowany Stek Z Flanki, oraz Faszerowany Stek Z Flanki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć farsz, cebula, seler i pietruszka. W małej misce ubić substytut jajka; wymieszać bulion i masło.
Posypać przyprawioną solą i pieprzem; dobrze wymieszać.
Stek funtowy do 1/2 cala. grubość.
Rozprowadzić 1-1 / 2 szklanki mieszanki farszu na steku.
Zwiń, zaczynając od krótkiego boku; związać sznurkiem.
Miejsce w pięcioboju. powolna kuchenka. Pozostały farsz można zwinąć szczelnie w folię i umieścić na zwiniętym steku.
Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub do czasu, gdy termometr do mięsa włożony do farszu odczyta 160° i mięso będzie miękkie.
Usuń ciąg przed krojeniem.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.