Faszerowany Chleb Francuski
Przepis Nadziewane francuski chleb może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 3 godziny i 15 minut. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 374 kalorie, 7G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz wołowinę, serek śmietankowy, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Faszerowany Chleb Francuski, Faszerowany Chleb Francuski, oraz Chleb Francuski Nadziewany Wołowiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Bochenek pokroić wzdłuż i usunąć nadmiar ciasta od wewnątrz, aby zrobić miejsce na farsz. W średniej wielkości misce, połączyć wszystkie pozostałe składniki i dobrze wymieszać. Napełnij wydrążony chleb mieszaniną. Ponownie zmontować Bochenek, owinąć w folię i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania, około 3 godzin. Aby służyć, pokroić bochenek na 1-calowe sekcje.