Sałatka z prażonych buraków i nektarynek

Sałatka z prażonych buraków i nektarynek
Sałatka z prażonych buraków i nektarynek to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka wiosennych zieleni, ser brie, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Buraki Chioggia Z Sokami Z Nektarynki I Majerankiem, Sałatka Z Cytrusów I Prażonych Buraków, oraz Sałatka z prażonych buraków i Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Usuń zielenie z buraków, pozostawiając około 1/2 cala łodygi. Nie przycinaj ani nie przycinaj korzeni. Buraki dobrze umyć. Ciasno owinąć buraki w podwójną warstwę folii i piec na blasze ciastka 1 do 1 1/4 godziny lub do miękkości. Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby je obrać, odrzucając łodygi i końce korzeni, a następnie pokroić w kliny o szerokości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
ZieloniZieloni
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
W małej misce wymieszaj składniki dressingu z trzepaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
W dużej misce, wrzucić połowę dressing z mieszanych zieleni. Podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze sałatkowe. Ułóż buraki, nektaryny, ser i orzechy włoskie na każdej sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane WarzywaMieszane Warzywa
NektarynaNektaryna
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Mżawka Pozostałe dressing na każdej sałatki.
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn