Sałatka z prażonych buraków i nektarynek
Sałatka z prażonych buraków i nektarynek to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 5G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Mieszanka wiosennych zieleni, ser brie, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Buraki Chioggia Z Sokami Z Nektarynki I Majerankiem, Sałatka Z Cytrusów I Prażonych Buraków, oraz Sałatka z prażonych buraków i Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Usuń zielenie z buraków, pozostawiając około 1/2 cala łodygi. Nie przycinaj ani nie przycinaj korzeni. Buraki dobrze umyć. Ciasno owinąć buraki w podwójną warstwę folii i piec na blasze ciastka 1 do 1 1/4 godziny lub do miękkości. Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby je obrać, odrzucając łodygi i końce korzeni, a następnie pokroić w kliny o szerokości 1/2 cala.
W małej misce wymieszaj składniki dressingu z trzepaczką.
W dużej misce, wrzucić połowę dressing z mieszanych zieleni. Podzielić równomiernie pomiędzy 4 talerze sałatkowe. Ułóż buraki, nektaryny, ser i orzechy włoskie na każdej sałatce.
Mżawka Pozostałe dressing na każdej sałatki.