Faszerowane Papryki My Way
Nadziewane papryki mój sposób wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz ryż arborio, zielona cebula, papryka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Papryka Nadziewana: Aji, Faszerowana Papryka, oraz Faszerowana Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
W średnim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia. Wymieszać z ryżem. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Na przygotowanej blasze do pieczenia umieść paprykę wyciętą bokiem. Piecz 25 do 30 minut w nagrzanym piekarniku lub do miękkości i skóry zaczyna brązowieć.
Podczas gdy papryka są smażenia, rozgrzać olej w średniej patelni na średnim ogniu. Cebulę, bazylią, włoską przyprawą, solą i pieprzem gotować w oleju przez 2 do 3 minut. Wymieszać z pomidorem i gotować przez 5 minut. Łyżkę ugotowanego ryżu i mieszać aż do ogrzania.
Zdjąć z ognia, wymieszać z serem feta i łyżką mieszanki do połówek pieprzu.
Wróć do piekarnika na 5 minut.