Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną

Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną
Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ząbki czosnku, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną, Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami, oraz Masło cytrynowe fasolka szparagowa z prażonymi migdałami boczek i Feta.

Instrukcje

1
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 5 do 7 minut lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Zanurz fasolę w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać czosnek, i smażyć 1 minutę lub aż złoty. Wymieszać w zielonej fasoli, skórka cytryny, sól, i pieprz; smażyć 4 minut lub aż fasola są dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj sok z cytryny i migdały; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
( 23)( 23)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn