Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną
Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 8 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, ząbki czosnku, fasola, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i cytryną, Fasolka szparagowa z cytryną i prażonymi migdałami, oraz Masło cytrynowe fasolka szparagowa z prażonymi migdałami boczek i Feta.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 5 do 7 minut lub do chrupiącej miękkości; odcedzić. Zanurz fasolę w misce z lodowatą wodą, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; dodać czosnek, i smażyć 1 minutę lub aż złoty. Wymieszać w zielonej fasoli, skórka cytryny, sól, i pieprz; smażyć 4 minut lub aż fasola są dokładnie ogrzane.
Dodaj sok z cytryny i migdały; dobrze wymieszać.