Farsz Orzechowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj nadzienie orzechowe. Ten przepis służy 6. Za $1.39 za porcję, ten przepis okładki 21% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 592 kalorii, 17g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą, parmezan, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest całkiem niezłe. Farsz Morelowo-Orzechowy, Farsz Żurawinowo-Orzechowy, oraz Kulki Do Nadziewania Orzecha Włoskiego są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na małej patelni podsmaż cebulę i czosnek na maśle do miękkości. W misce wymieszać bułkę tartą, orzechy włoskie, ser, rozmaryn, sól i pieprz; wymieszać z cebulą. Ubij jajka i bulion; dodaj do mieszanki chleba.
Przenieś do natłuszczonego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia. Przykryj i piecz w 350° przez 35-40 minut. Odkryć; piec 5-10 minut dłużej lub do zrumienienia.