Easy Slow Cooker Enchiladas

Easy Slow Cooker Enchiladas
Easy Slow Cooker Enchiladas to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 593 kalorie, 48g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na $2.7 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 17 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 30 minut. Jeśli masz mielony kminek, fasolę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Slow Cooker Enchiladas, Slow Cooker Enchiladas, oraz Slow Cooker Enchiladas.

Instrukcje

1
Pokruszyć indyka na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę wymieszać, papryka, i czosnek do indyka. Gotować i mieszać, aż indyk jest całkowicie rumiane, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron RigatoniSuszony Makaron Rigatoni
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj fasolę, czarna fasola, pomidory pokrojone w kostkę, woda, chili w proszku, kminek, sól, i pieprz; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, umieścić pokrywę na patelni, i gotować przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wymieszać ser Cheddar i ser Monterey jack razem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Warstwa około 3/4 szklanki mieszaniny indyka, 1 tortilla i 1/2 szklanki mieszanki sera na dnie 5-quart powolnej kuchence; powtarzaj warstwy, aż składniki są w pełni wykorzystane, kończąc warstwą sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
5
Gotować na niskim poziomie, aż do ogrzania przez, 5 do 7 godzin.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn