Easy Apple Rabarbar Crisp

Easy Apple Rabarbar Crisp
Easy Apple rabarbar Crisp to Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 101 g tłuszczu, oraz w sumie 3749 kalorii. Na 5,36 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Rabarbar Jabłko Crisp, Rabarbar Jabłko Crisp, oraz Chrupiące Jabłko Z Rabarbarem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszaj mąkę, owies, brązowy cukier i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać roztopione masło do mieszanki owsianej i mieszać do kruchości. Pat połowę mieszanki owsianej na dnie naczynia do pieczenia 9x13-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
W misce wymieszać rabarbar i jabłka; wlać na wierzch mieszanki owsianej do naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Mieszaj skrobię kukurydzianą i 2 łyżki wody razem w misce, aż skrobia kukurydziana rozpuści się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Podgrzać cukier, 1 szklankę wody i ekstrakt wanilii w rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wlać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny cukru i nadal gotować, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
8
Mieszankę cukrową skropić rabarbarem i jabłkami; pozostałą mieszankę owsianą posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
9
Piec w nagrzanym piekarniku, aż gorące i bąbelkowe, 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia48
Magazyn