Dzwonki żelatynowe limonkowo-gruszkowe
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych do swojego pudełka z przepisami, dzwonki żelatynowe z limonki i gruszki mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 90 centów za porcję otrzymasz dodatek na 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 14 g tłuszczu i łącznie 239 kalorii. Mieszanka bitego serka śmietankowego, wody, sałaty i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt niesamowity wynik łyżką wynoszący 16%. Podobne przepisy to żelatyna gruszkowo-limonkowa, żelatyna gruszkowo-limonkowa i sałatka z żelatyny gruszkowo-limonkowej.
Instrukcje
W misce rozpuścić żelatynę we wrzącej wodzie.
Umieść gruszki w blenderze lub robocie kuchennym; przykryć i przetwarzać, aż będzie gładkie.
Dodaj serek śmietankowy; przetwarzać, aż będzie gładkie.
Dodać do żelatyny i dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 15 minut.
Wlać do 12 pojedynczych foremek w kształcie dzwonów lub innych foremek pokrytych sprayem kuchennym. Przechowywać w lodówce do twardości. Rozłóż na talerzach wyłożonych sałatą.
Na końcu każdego dzwonka umieść kawałek wiśni, aby można było go udekorować.