Dziś Kolacja: Grube kotlety schabowe z jabłkami i cebulą

Dziś Kolacja: Grube kotlety schabowe z jabłkami i cebulą
Kolacja dziś wieczorem: Grube kotlety wieprzowe z jabłkami i cebulą może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja zawiera 431 kalorii, 36g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.85 za porcję. Mieszanka cebuli, sól i pieprz, rosół z kurczaka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 227 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Dziś Kolacja: Kotlety Wieprzowe Z Borowikami, Dziś Kolacja: kotlety schabowe z " magicznym pyłem, oraz Dziś Kolacja: Kotlety Wieprzowe Z Sosem Wiśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odciąć nadmiar tłuszczu z kotletów i obficie doprawić solą i pieprzem. W bardzo dużej, ciężkiej patelni (wystarczająco duża, aby pomieścić kotlety z miejscem do zapasowego, najlepiej żeliwo), podgrzać olej na dużym ogniu. Gdy jest połyskujące i bardzo gorące, dodać kotlety ostrożnie i gotować bez przeszkód przez kilka minut na dobry sear, o 5 protokół. Obróć i zgrzej drugą stronę, a następnie usuń kotlety na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Podgrzać do średnio-niskich i zawirować na maśle, następnie dodać jabłko i cebulę. Gotuj, aż cebula będzie złota, a jabłko zmięknie, 8-10 minut, a następnie opłucz patelnię piwem lub innym płynem. Odstawić kotlety na patelnię i gotować, od czasu do czasu obracając i przykrywając sosem, przez dodatkowe 5-10 minut, aż kotlety zostaną zakończone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
W razie potrzeby, usunąć kotlety i włączyć ciepło do wysokiej zagęścić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Kotlety podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn