Dziś Kolacja: Czerwony gulasz Posole z kurczakiem

Dziś Kolacja: Czerwony gulasz Posole z kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj dziś kolację: Czerwony gulasz Posole z kurczakiem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 404 kalorie, 22g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wapno, sól koszerną, hominy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Wołowy Z Syczuanu, Kolacja dziś wieczorem: gulasz z ciecierzycy i szpinaku w stylu mauretańskim, oraz Kolacja Dziś Wieczorem: Szybki Gulasz Z Białej Fasoli Z Chardą Szwajcarską I Tomą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim stockpot, połączyć kurczaka, hominy, bulion, i wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować delikatnie, aż kurczak jest po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
HominyHominy
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Usuń kawałki kurczaka do ostygnięcia na talerzu, a następnie oddziel mięso od kości, skóry i chrząstki. Z grubsza posiekać mięso i wyrzucić resztę. Trzymaj kurczaka wilgotne w małej misce z niektórych gorącego bulionu wylany na nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszelki CannelloniMuszelki Cannelloni
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
3
W międzyczasie podgrzej patelnię lub żeliwną patelnię bez oleju na średnim ogniu i dodaj suszone chiles, ząbek czosnku i cebulę. Gotować, obracając od czasu do czasu, aż będzie miękka i rumiana. Uważaj, żeby nie spalić chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Przenieść do miski i przykryć wrzącą wodą do odtworzenia chiles, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona PaprykaDrobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
5
Przenieść mieszaninę chile i moczenie wody do blendera, puree, i dodać do zupy (zrobić to krok po kroku, aby kontrolować pikantność). Dusić wszystko razem przez co najmniej 20 minut. Po rozwinięciu smaku dodaj mięso z kurczaka do zupy i gotuj na wolnym ogniu przez dodatkowe kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Podawać z kapustą, rzodkiewką lub cebulą. Oregano można posypać wierzchem i podawać z limonkowymi klinami i tortillami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn