Dymny I Pikantny Bisque Warzywny
Dymny i pikantny Bisque warzywny może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. Za $1.14 za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, papryki chipotle w sosie adobo, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, całe 30 i wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Dymna Czarna Fasola Bisque, Pikantne Owoce Morza Bisque, oraz Pikantny Krab Bisque dla dwojga.
Instrukcje
Linia a 15-W. x 10-w. x 1-w. blachę do pieczenia folią i pokryj folię sprayem do gotowania.
Umieść cebulę, pomidory, czerwoną paprykę i czosnek na patelni.
Skrop olejem i wymieszaj, aby pokryć.
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 40-45 minut lub do miękkości i zrumienienia, od czasu do czasu mieszając.
W dużym rondlu połącz bulion, pół na pół, posiekaną bazylię, pieprz chipotle, pieprz, sól i pieczone warzywa. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 20-25 minut. Lekko ostudzić.
W blenderze przetwarzaj zupę partiami, aż będzie gładka. Wróć wszystko na patelnię;podgrzej.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi bazylii.