Duża Czerwona Zupa to przepis bezglutenowy na 12 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 22 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 242 kalorie. Za 1,15 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako niedrogie danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Dzięki temu przepisowi jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 8 godzin i 20 minut. Mieszanka skondensowanego bulionu wołowego, soli, sosu picante i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 46% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Big Red, Big Beef in Red Wine Pie i Manischewitz Red Wine Cupcakes {Wielkie rozdanie!}.
Instrukcje
1
Na dużej patelni podsmaż wołowinę na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka; dodać pozostałe składniki oprócz tortilli i sera. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 8-10 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Przed podaniem ułóż tyle ćwiartek tortilli, aby zakryły dno każdej miski.