Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonego królika pappardelle. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 900 kalorii, 65g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 4,86 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz marchew, wino różowe, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ragout z królika z Soppressatanem i Pappardelle, Pappardelle z królikiem, rampami i dzikim czosnkiem, oraz Duszony Królik.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej na dużej patelni. Gdy jest gorąco, dodaj królika, brązowego ze wszystkich stron, a następnie zdejmij z patelni i odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Królik
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Wyjmij królika z patelni i rozdrobnij mięso za pomocą 2 widelców. Należy uważać, aby usunąć wszystkie małe kości. W międzyczasie zwiększyć ciepło pod patelnią i gotować płyn przez 5 minut, aż zmniejszy się o połowę.