Skórki Masła Pomarańczowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pomarańczowy masło muszli spróbować. Ten wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 24 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka skórki pomarańczowej, żółtka, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pochrzyn w pomarańczowych muszlach, Cakespy: ciasta czekoladowe grillowane w pomarańczowych skorupkach, oraz Squash faszerowane muszelki z szałwią brązowym masłem.
Instrukcje
Lekko masło 18 form madeleine (1 1/2 do 2 1/2 W. długie; Patrz uwagi) lub lekko posmarować sprayem olejem do gotowania.
W misce, z mikserem na dużej prędkości, ubić masło i cukier granulowany, aż będzie gładka. Ubij w jajku, żółtku, skórce pomarańczowej i wanilii, aż dobrze wymieszane, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
W małej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól. Z mikserem na niskiej prędkości, ubić mieszaninę mąki do mieszaniny masła, aż dobrze włączone. Uszczypnij 1-calowe kulki ciasta i równomiernie wciśnij do przygotowanych foremek.
Piec ciasteczka w 325 regularnym lub konwekcyjnym piekarniku, aż krawędzie są lekko rumiane, a centra czują się suche i twarde w dotyku, 12 do 14 minut. Natychmiast odwrócić Patelnie, aby zwolnić ciasteczka na stojakach i kurz skorupy wzorzyste boki z cukrem pudrem.