Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonych policzków wieprzowych w stylu tajskim. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 29g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,06 zł za porcję. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka smażonej szalotki, policzki wieprzowe, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sichuan Duszone Policzki Wieprzowe, Sherry-duszone policzki wieprzowe, oraz Duszony Brzuch Wieprzowy W Stylu Tajskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°.
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby policzki były w połowie zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Dodaj dodaj sos sojowy, sos rybny, wino ryżowe, cukier, cynamon i chilis do garnka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Przykryj garnek szczelną pokrywką lub folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Wino Ryżowe
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Przenieść do piekarnika i gotować, aż bardzo miękkie, o 2 godziny.
Odtłuścić mieszaninę, odtłuszczając płynny tłuszcz lub schładzając mięso i pozwalając tłuszczu zestalić się na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
7
Wyjąć mięso z płynu i delikatnie rozbić na kawałki wielkości kęsa (mięso będzie bardzo delikatne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
8
Podgrzać sos w średnim rondlu i gotować, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki. Sos powinien być bogaty i syropowy. Mięso odstawić do sosu i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Podawać natychmiast, przyozdobione ziołami i smażoną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
10
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)