Duszona Wieprzowina Marsala
Duszona wieprzowina Marsala może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 449 kalorii. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz granulki bulionowe o smaku wołowiny, polędwicę wieprzową, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Podobne przepisy to Duszony Kurczak Marsala, Duszone żeberka wołowe z Tortelloni w sosie śmietanowym Marsala (Wolnowar ), oraz Marsala Wieprzowa.
Instrukcje
Wytnij tłuszcz z polędwicy; pokrój polędwicę na plastry o grubości 1/2 cala.
Połącz mąkę i sól w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny. Uszczelnij torbę; dobrze wstrząśnij.
Dodać polędwicę. Uszczelnij worek; wstrząsnąć, aż dobrze pokryte.
Margarynę roztopić na patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać polędwicę; gotować, aż zbrązowieje, obracając raz.
Dodaj wino, granulki bulionu, i pieprz na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty. Powrót polędwicy na patelni; przykryć i dusić 2 minuty lub aż sos jest zagęszczony.