Duszona pieczeń wieprzowa i czerwona kapusta

Duszona pieczeń wieprzowa i czerwona kapusta
Duszona pieczeń wieprzowa i czerwona kapusta to bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 425 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz olej roślinny, galaretkę porzeczkową, makaron i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Z Prażonymi Jabłkami I Duszowaną Czerwoną Kapustą, Garnek Crock czerwona fasola i ryż, oraz Kaczka pieczona ze śliwkami i kapustą Duszowaną w winie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotowanie: posiekać cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
2
Kapustę pokroić w ćwiartki; wyciąć rdzeń. Kapustę cienko pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
3
Podgrzać 1 łyżkę oleju w holenderskim piekarniku lub pokryte Ognioodporne zapiekanka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
4
Wymieszaj tymianek, łyżeczkę soli, łyżeczkę świeżo zmielonego pieprzu i natrzyj na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
TymianekTymianek
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Dodać wieprzowinę do garnka i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Przełożyć wieprzowinę na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
7
W garnku rozgrzać pozostałą łyżkę oleju i dodać cebulę. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 3 protokół. W razie potrzeby partiami dodaj kapustę do garnka, posypując ją octem balsamicznym. Wymieszać z galaretką i szklanką wody. Schab w kapuście. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
KapustaKapusta
GalaretkaGalaretka
CebulaCebula
WodaWoda
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Gotować na wolnym ogniu, aż kapusta będzie miękka i termometr do mięsa włożony do środka pieczenia 66°, około 1 godziny. Kapustę doprawiamy solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
KapustaKapusta
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
9
Wyjmij wieprzowinę z garnka i przykryj kapustę, aby się ogrzała.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Odstawić wieprzowinę 10 minut. Pokroić i podawać na gorąco, z makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn