Duszona miecznik z czarnymi oliwkami, pomidorami i majerankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonego miecznika z czarnymi oliwkami, pomidorami i majerankiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 411 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, ocet sherry, wermut, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana miecznik z karczochami, pomidorami i oliwkami, Penne Z Miecznikiem, Pomidorami, Oliwkami I Kaparami, oraz Duszone bakłażany i ziemniaki z pomidorami, kaparami i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na średniej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Dodać czosnek i jalapeo i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest złoty, o 2 protokół.
Dodaj skórkę pomarańczową, wermut i liść laurowy i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż płyn prawie odparuje, około 1 minuty.
Dodać pomidory i ich soki i szczyptę soli i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony, o 10 protokół. Wymieszać z majerankiem. Doprawić solą i octem po sherry.
Na bardzo dużej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek. Przyprawić rybę solą i dodać do patelni. Gotować na dużym ogniu, aż rumiane, o 4 protokół na stronę.
Dodaj sos, potrząsając patelnię, aby równomiernie ją rozprowadzić. Przykryć i gotować miecznik na małym ogniu, obracając raz, aż steki są po prostu gotowane przez, o 4 protokół. Za pomocą szpatułki przenieś miecznika na talerze. Oliwki wymieszać z sosem i doprawić solą i octem po sherry. Łyżka SOS wokół steków i służyć.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.