Duszona miecznik z czarnymi oliwkami, pomidorami i majerankiem

Duszona miecznik z czarnymi oliwkami, pomidorami i majerankiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonego miecznika z czarnymi oliwkami, pomidorami i majerankiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 411 kalorii, 41g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 5,17 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, ocet sherry, wermut, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana miecznik z karczochami, pomidorami i oliwkami, Penne Z Miecznikiem, Pomidorami, Oliwkami I Kaparami, oraz Duszone bakłażany i ziemniaki z pomidorami, kaparami i oliwkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na średniej patelni podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać czosnek i jalapeo i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest złoty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj skórkę pomarańczową, wermut i liść laurowy i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, aż płyn prawie odparuje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
WermutWermut
4
Dodać pomidory i ich soki i szczyptę soli i dusić na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony, o 10 protokół. Wymieszać z majerankiem. Doprawić solą i octem po sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
MajeranekMajeranek
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
5
Na bardzo dużej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek. Przyprawić rybę solą i dodać do patelni. Gotować na dużym ogniu, aż rumiane, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj sos, potrząsając patelnię, aby równomiernie ją rozprowadzić. Przykryć i gotować miecznik na małym ogniu, obracając raz, aż steki są po prostu gotowane przez, o 4 protokół. Za pomocą szpatułki przenieś miecznika na talerze. Oliwki wymieszać z sosem i doprawić solą i octem po sherry. Łyżka SOS wokół steków i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
MiecznikMiecznik
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn