Dubonnet Sangria
Dubonnet Sangria może być tylko napojem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 6 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 58 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę gazowaną, pomarańczę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sangria Kurczak z Eppa SupraFruta Sangria, Letnia Sangria & Klasyczna Sangria, oraz Arbuz Sangria - Biała Sangria.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć kliny pomarańczowy, ćwiartki cytryny, koniak, i 2 łyżki cukru. Używając muddlera lub drewnianej łyżki, naciśnij mieszankę owoców, aż sok zostanie uwolniony i cukier się rozpuści.
Dodać Dubonnet i wymieszać, aby połączyć. Odcedzić mieszaninę do dużego dzbana i wyrzucić owoce.
Dodaj pomarańczowy pół koła, plastry cytryny, i bitters, Jeśli za pomocą. Delikatnie wymieszać, aby połączyć, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 4 godzin. Gdy będzie gotowy do podania, dodaj wodę gazowaną, a następnie ostrożnie napełnij dzban lodem i wymieszaj, aby połączyć. Smak i dodać dodatkowy cukier, 1 łyżka stołowa na raz, jeśli to konieczne.