Dressing Ryżowy
Dressing ryżowy może być tylko przystawką, której szukasz. Na 100 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 15. Mieszanka szałwii, kasztany wodne, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dressing Ryżowy, Aromatyczny Dressing Ryżowy, oraz Lepki-Dressing Ryżowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kiełbasę i cebulę na dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż kiełbasa jest gotowane i cebula są przezroczyste.
Wymieszać w ryżu, seler, kiełki, grzyby, kasztany wodne, przyprawy do drobiu i szałwii. Gotować, aż wszystkie składniki są rozgrzane.
Umieść sos w ściereczce serowej wystarczająco dużej, aby pomieścić wystarczająco dużo farszu, aby zmieścić się w jamie indyka. Pozostały dressing można umieścić w ściereczce serowej i ustawić wzdłuż boku indyka podczas pieczenia, aby wchłonąć kapiele z indyka.